סדנת סושי

סושי מאת ייצג הבישול היפני ותרבות יפן, הוא שילוב של מנהגים, מראות, עונות השנה, וכמובן טעם מעולה.

בסדנת הסושי המקצועית של "על קצה המקלות" נערוך היכרות עם עולם הסושי, נתעמק ברזי ההכנה, נציץ לתרבות ולחוויית הסושי ביפן תוך כדי גלגול  סושי טעים, יצירתי, יפה לעין וטעים לחך

חגיגת סושי מושלמת.

סדנת סושי

חוייה יפנית של טעמים, ניחוחות ותרבות. ניקח אתכם למחוזותיה של יפן להיכרות מעמיקה עם התרבות שהביאה לעולם את הסושי, נטעם טעמים חדשים ומוכרים, נגלה מה כדאי ואיך כדאי להכין, נגלגל ונאכל סושי במגוון צורות ואפילו נלמד לצייר בסושי שלנו.

סדנת סושי כשרה, טעימה, מקורית ומהנה במיוחד. סושי כשר אינו נופל בטעמיו מכל סושי אחר, וניתנים כלים להתאמה של כל המוצרים והטעמים למרכיבים שניתן לרכוש בישראל

מה אורך הסדנה?

הסדנה לוקחת כשלוש שעות שעוברות בן רגע.

איפה מתקיימת הסדנה?
את הסדנה ניתן לקיים בכל מקום שתרצו, כל עוד יש נקודת מים ונקודת חשמל זמינות (ואפילו קיימנו כמה פעמים בשטח גם בלעדיהן). חשוב שיהיה מקום ישיבה לכל משתתף ושולחן גדול מספיק גם למנחה.

למי מתאימה הסדנה?
הסדנה מתאימה לכל הגילאים ומותאמת למשתתפים – קבוצות חברים, חובבי אוכל, בשלנים חובבים מקצוענים, אך גם לקבוצות ילדים ומשפחות. 

ואם אני לא אוהבת דגים נאים?

בסדנת הסושי שלנו יש מגוון גדול של מאכלים וטעמים שאולי לא פגשתם בעבר במסעדות הסושי בארץ – כך שלכל אחד נמצא משהו טעים ומיוחד לגלגל בסושי

ואם אני צמחוני או טבעוני יש מה לאכול?

ניתן להזמין סדנה שהיא ב100% סדנת סושי טבעונית או סדנת סושי צמחונית , ובכל מקרה בכל סדנה שלנו יש מגוון גדול של מאכלים טעימים, מקוריים, ומגוונים לכל סגנון אכילה. 

יש סושי להריוניות?
בהריון חשוב להימנע מדגים נאים, ולכן בסדנת סושי בהריון תמיד נדאג לקרשי חיתוך נפרדים לדגים ולשאר המצרכים, וכמובן כל אחת ואחד משתמשים בקרש, בסכין ומחצלת משלו, כך שאין חשש להריונית לאכול את הסושי שנכין בסדנה.


הזמינו עכשיו סדנת סושי חוויה טעימה

דרך אליכם